Malmö.

Igår var jag med om lite Malmö-historia. Såg matchen mellan Mff och Milan på Swedbank stadion. Det var sjukt coolt och jag måste erkänna att jag kan sakna stämningen som uppfyller en där. Jag är inte intresserad av ligor eller serier och jag har ingen koll på hur det går för olika lag men när jag väl ser en match så kan det nog vara svårt att tro. Det är kul och spännande med fotboll. Jag erkänner att jag tycker det :)
Kändes sjukt coolt att vara i samma byggnad som denne herre igår. 
Han ser jävligt märklig ut men man kan inte annat än att vara stolt över Malmö-pågen!

Skor

Jag har nog glömt att visa skorna som jag köpte på hm.se eller .com eller vad det nu är... Det var rea och dom kostade 99kr! I love them!

Puss

Ny men ändå inte.

Nu blev jag plötsligt med ny mobil. Eller inte alls ny egentligen utan mammas gamla. Hon köpte en ny och jag fick hennes gamla eftersom min kukade ur totalt. Oavsett vilket är det alltid kul med saker som funkar som dom ska. Dessutom är det kamera och lite mer minne på denna så jag hoppas kunna fota lite mer. Helgen bjöd på party. Fredagen på grillfest i Tygelsjö och lördagen på utgång på Moriska med liveband från Chile och annan apbra musik! Har jag nämnt att jag inte vill att sommaren ska ta slut? Haha! Fast jag måste erkänna att jag längtar tillbaka till vänner, rutiner och att bo SJÄLV. Jag längtar tom lite efter att börja plugga igen (!?), tro det eller ej.
Peace out.

RSS 2.0